Neler yeni
Rollet Online

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

✔️ puddRa ve Mau Materyal AKTARIM BASVURUSU

puddRa

New member
Nick : puddRa
Rütbe : Venerable
Slot Hakkı : 9

Yeni sürümde aynı ID, Password, Mail ve Nick ile üyeliğimin oluşturulmasını onaylıyorum.

Venerable görevlerinden kazanıp aktarmak istediklerim :venerable görev.png

1-) 50 Adet Venerable Reverse Return Scroll
2-) Armor of Red Scourge (M)
3-) HellSoul Knight Helm (M)
4-) Wings of Red Scourge (M)
5-) Aquaris Summon Scroll
6-) Night Fang Summon Scroll

Venerable görevleri harici 9 slot olan aktarım hakkımı kullandığım materyaller : puddRa.png

1-) Scare Crow Bundle Hat (M) - Scare Crow Bundle Dress (M) -Scare Crow Bundle Attach (M)
2-) Reaper Hat (M) - Reaper Dress (M) - Reaper Acc. (M)
3-) War Senator Hat (M) - War Senator Dress (M) - War Senator Attach (M)
4-) Head Knight Hat (M) - Head Knight Dress (M) - Head Knight Attach (M)
5-) Ratton Dragon Male Hat (M) - Kings Sword Bundle Male Dress (M) - Kings Sword Bundle Male Attach (M)
6-) Arabian-Black Edition Hat (M) - Arabian-Black Edition Dress (M) - Arabian-Black Edition Accessory (M)
7-) Golden Warrior Helm (M) - Golden Warrior Armor (M) - Golden Warrior Accessory (M)
8.) Devil's Spirit Halloween (M)
9-) White Kitsune Summon Scroll

Yukarıda belirttiğim tüm materyallerin hesabımda bulunduğunu ve 90 cap süreci boyunca hesabımda kalacağını onaylıyorum. Eğer kontrol aşamasında belirttiğim materyaller arasında hesabımda eksik bir materyal tespit edilirse, bu materyalin geçerli sayılmayacağını ve eksik materyal kadar slot hakkımın geçersiz olacağını kabul ediyor, bu konudaki sorumluluğu üstleniyorum.

Nick : Mau

Yeni sürümde aynı ID, Password, Mail ve Nick ile üyeliğimin oluşturulmasını onaylıyorum.

Venerable görevlerinden kazanıp aktarmak istediklerim : görevv.png

1-) 5 Adet Venerable Reverse Return Scroll
2-) Aquaris Summon Scroll

Venerable görevleri harici 9 slot olan aktarım hakkımı kullandığım materyaller : Mauss.png

1-) Wampire II Hat (F) - Wampire II Dress (F) - Wampire II Acc. (F) (Pembe Renkli Magic Poptan)
2-) Foxy Noble Hat Recolour (F) - Foxy Noble Dress Recolour (F) - Foxy Noble Accessories Recolour (F)
3-) Assassin Hat (F) - Assassin Dress (F) - Assassin Attach (F) (Soluk Renkli Magic Poptan)
4-) Demon Shaitan Helm (F) - Celestial Knight Armor 2016 (F) - Celestial Knight Accessory 2016 (F)
5-) Verdant Soul Hat (F) - Verdant Soul Armor (F) - Verdant Soul Acc. (F)
6-) Dark Halloween Hat (F) - Dark Halloween Dress (F) - Chaos Lord Accessory (F)
7-) Arabian-Black Edition Hat (F) - Arabian-Black Edition Dress (F) - Demon Shaitan Attach (F) (Soluk Renkli Magic Poptan)
8.) Rubino Phoenix Summon Scroll
9-) Gold Horn Summon Scroll

Yukarıda belirttiğim tüm materyallerin hesabımda bulunduğunu ve 90 cap süreci boyunca hesabımda kalacağını onaylıyorum. Eğer kontrol aşamasında belirttiğim materyaller arasında hesabımda eksik bir materyal tespit edilirse, bu materyalin geçerli sayılmayacağını ve eksik materyal kadar slot hakkımın geçersiz olacağını kabul ediyor, bu konudaki sorumluluğu üstleniyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Nick : puddRa

Venerable görevlerinden kazanıp aktarmak istediklerim :Ekli dosyayı görüntüle 116

1-) 50 Adet Venerable Reverse Return Scroll
2-) Armor of Red Scourge (M)
3-) HellSoul Knight Helm (M)
4-) Wings of Red Scourge (M)
5-) Aquaris Summon Scroll
6-) Night Fang Summon Scroll

Venerable görevleri harici 9 slot olan aktarım hakkımı kullandığım materyaller : Ekli dosyayı görüntüle 117

1-) Scare Crow Bundle Hat (M) - Scare Crow Bundle Dress (M) -Scare Crow Bundle Attach (M)
2-) Reaper Hat (M) - Reaper Dress (M) - Reaper Acc. (M)
3-) War Senator Hat (M) - War Senator Dress (M) - War Senator Attach (M)
4-) Head Knight Hat (M) - Head Knight Dress (M) - Head Knight Attach (M)
5-) Ratton Dragon Male Hat (M) - Kings Sword Bundle Male Dress (M) - Kings Sword Bundle Male Attach (M)
6-) Arabian-Black Edition Hat (M) - Arabian-Black Edition Dress (M) - Arabian-Black Edition Accessory (M)
7-) Golden Warrior Helm (M) - Golden Warrior Armor (M) - Golden Warrior Accessory (M)
8.) Devil's Spirit Halloween (M)
9-) White Kitsune Summon Scroll

Nick : Mau

Venerable görevlerinden kazanıp aktarmak istediklerim : Ekli dosyayı görüntüle 118

1-) 5 Adet Venerable Reverse Return Scroll
2-) Aquaris Summon Scroll

Venerable görevleri harici 9 slot olan aktarım hakkımı kullandığım materyaller : Ekli dosyayı görüntüle 119

1-) Wampire II Hat (F) - Wampire II Dress (F) - Wampire II Acc. (F) (Pembe Renkli Magic Poptan)
2-) Foxy Noble Hat Recolour (F) - Foxy Noble Dress Recolour (F) - Foxy Noble Accessories Recolour (F)
3-) Assassin Hat (F) - Assassin Dress (F) - Assassin Attach (F) (Soluk Renkli Magic Poptan)
4-) Demon Shaitan Helm (F) - Celestial Knight Armor 2016 (F) - Celestial Knight Accessory 2016 (F)
5-) Verdant Soul Hat (F) - Verdant Soul Armor (F) - Verdant Soul Acc. (F)
6-) Dark Halloween Hat (F) - Dark Halloween Dress (F) - Chaos Lord Accessory (F)
7-) Arabian-Black Edition Hat (F) - Arabian-Black Edition Dress (F) - Demon Shaitan Attach (F) (Soluk Renkli Magic Poptan)
8.) Rubino Phoenix Summon Scroll
9-) Gold Horn Summon Scroll

Talep ettiğiniz resimdeki materyaller başarıyla aktarıldı. (Venerable Reverse Return Scroll materyali, güç dengesini olumsuz yönde etkilediği için, 2x miktarda normal Reverse Return Scroll olarak değiştirildi.)
Hesabınızın boy, kilo ve tip ayarlarını değiştirmek isterseniz 1 adet aktarılamayan 'Character Skin Change Scroll' hesabınıza bırakıldı.
Aktarımda bir hata olduğunu düşünüyorsanız, lütfen konu üzerinden bizimle iletişime geçin. Aktarım işleminiz tamamlandığı için konu kilidiniz açılmıştır. Yeni sürümde başarılar dileriz

bpoa4ud.png
84eq69j.png