This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu konuda bazı oyuncuların bu avantajı suistimal ederek, 100 cap'ta verilecek silk karşılığında kendi haklarını satabileceğinden endişe ediyoruz. Yeni sürümde bu tür suistimallere izin vermek istemiyoruz. Şu an için size olumlu ya da olumsuz bir cevap veremiyorum. Hassas konularda aceleyle karar almanın doğru olmadığını düşünüyorum. Biraz zaman ayırarak bu konuyu detaylı bir şekilde değerlendirmeliyiz. Bu süreçte herkesin hassasiyetini anlıyor ve tutamayacağımız sözler vermekten kaçınmamız gerektiğine inanıyorum.
Bu konuda bazı oyuncuların bu avantajı suistimal ederek, 100 cap'ta verilecek silk karşılığında kendi haklarını satabileceğinden endişe ediyoruz. Yeni sürümde bu tür suistimallere izin vermek istemiyoruz. Şu an için size olumlu ya da olumsuz bir cevap veremiyorum. Hassas konularda aceleyle karar almanın doğru olmadığını düşünüyorum. Biraz zaman ayırarak bu konuyu detaylı bir şekilde değerlendirmeliyiz. Bu süreçte herkesin hassasiyetini anlıyor ve tutamayacağımız sözler vermekten kaçınmamız gerektiğine inanıyorum.
Dressler ve petler için bunu birkaç defa düşünürseniz iyi olur. Ben 4 hesap ile oynuyorum. Biri için yaptıgımı diğeri içinde yapmaya elimden geldiğince çabaladım. Nadir dressleri ve petleri elde etmeye calıstım. Hesaplarımda kullanabilmem iyi olur.
Bu materyaller ( dress, saldiri peti vs. ) gercekten uzun emek ve zaman sonrasi elde edildi, bazilari bunlari yuksek fiyatlara satin aldı, o yuzden bu materyalleri sonuna kadar hak ettilerini dusunuyorum , temennimiz bunlarin aktarima acik olmasidir