Nick : KilleDMe
Rütbe : Venerable
Title : KOCAELISPOR
Slot Hakkı : 9
Yeni sürümde aynı ID, Password, Mail ve Nick ile üyeliğimin oluşturulmasını onaylıyorum.
Venerable görevlerinden kazanıp aktarmak istediklerim :

1-) Armor of Red Scourge (F)
2-) Helm of Red Scourge (F)
3-) Wings of Red Scourge (F)
4-) Aquaris Summon Scroll
5-) 15 Adet Venerable Reverse Return Scroll
Venerable görevleri harici 9 slot olan aktarım hakkımı kullandığım materyaller :

1-) Dreadful Clown Male Dress(M) - Dreadful Clown Male Hat(M) - Dreadful Clown Male Attach(M)
2-) Admiral Green 2021 Male Dress(M) - Admiral Green 2021 Male Hat(M) - Admiral Green 2021 Male Attach(M)
3-) Dark Halloween Dress(M) - Dark Halloween Hat(M) - Dark Halloween Attach(M)
4-) Head Knight Dress(M) - Mage Hat(M) - Saint Warrior Attach(M)
5-) Silk Scroll (1000)
6-) Silk Scroll (1000)
7-) Silk Scroll (1000)
8- )Silk Scroll (1000)
9-) Silk Scroll (1000)
Yukarıda belirttiğim tüm materyallerin hesabımda bulunduğunu ve 90 cap süreci boyunca hesabımda kalacağını onaylıyorum. Eğer kontrol aşamasında belirttiğim materyaller arasında hesabımda eksik bir materyal tespit edilirse, bu materyalin geçerli sayılmayacağını ve eksik materyal kadar slot hakkımın geçersiz olacağını kabul ediyor, bu konudaki sorumluluğu üstleniyorum.
Rütbe : Venerable
Title : KOCAELISPOR
Slot Hakkı : 9
Yeni sürümde aynı ID, Password, Mail ve Nick ile üyeliğimin oluşturulmasını onaylıyorum.
Venerable görevlerinden kazanıp aktarmak istediklerim :

1-) Armor of Red Scourge (F)
2-) Helm of Red Scourge (F)
3-) Wings of Red Scourge (F)
4-) Aquaris Summon Scroll
5-) 15 Adet Venerable Reverse Return Scroll
Venerable görevleri harici 9 slot olan aktarım hakkımı kullandığım materyaller :

1-) Dreadful Clown Male Dress(M) - Dreadful Clown Male Hat(M) - Dreadful Clown Male Attach(M)
2-) Admiral Green 2021 Male Dress(M) - Admiral Green 2021 Male Hat(M) - Admiral Green 2021 Male Attach(M)
3-) Dark Halloween Dress(M) - Dark Halloween Hat(M) - Dark Halloween Attach(M)
4-) Head Knight Dress(M) - Mage Hat(M) - Saint Warrior Attach(M)
5-) Silk Scroll (1000)
6-) Silk Scroll (1000)
7-) Silk Scroll (1000)
8- )Silk Scroll (1000)
9-) Silk Scroll (1000)
Yukarıda belirttiğim tüm materyallerin hesabımda bulunduğunu ve 90 cap süreci boyunca hesabımda kalacağını onaylıyorum. Eğer kontrol aşamasında belirttiğim materyaller arasında hesabımda eksik bir materyal tespit edilirse, bu materyalin geçerli sayılmayacağını ve eksik materyal kadar slot hakkımın geçersiz olacağını kabul ediyor, bu konudaki sorumluluğu üstleniyorum.
Son düzenleme: