julyEx
New member
Nick : julyEx
Rütbe : Venerable
Title : UNTOUCHABLE
Slot Hakkı : 9
Yeni sürümde aynı ID, Password, Mail, Gizli Yanıt ve "julyEx" Nick'im ile üyeliğimin oluşturulmasını onaylıyorum.
Venerable görevlerinden kazanıp aktarmak istediklerim :

1- ) 60 Adet Venerable Reverse Return Scroll
2- ) Helm of Red Scourge (F)
3- ) Armor of Red Scourge (F)
4- ) Wings of Red Scourge (F)
5- ) Night Fang Summon Scroll
6- ) Aquaris Summon Scroll
Venerable görevleri harici 9 slot olan aktarım hakkımı kullandığım materyaller :

1- ) White Sultan Hat (F) - White Sultan (F) - Winter Princess Accessory (F)
2- ) Arabia Hat 2015 (F) - Arabia Dress 2015 (F) - Arabia Accessory (F) - Yeşil Olan
3- ) Scare Crow Bundle Hat (F) - Scare Crow Bundle Dress (F) - Scare Crow Bundle Attach (F)
4- ) Dark Clown Hat (F) - Dark Clown Dress (F) - Dark Clown Accessory (F) - Siyah Olan
5- ) Vampire II Hat (F) - Vampire II Dress (F) - Vampire II Acc. (F) - Pembe Olan
6- ) Golden Warrior Helm (F) - Golden Warrior Armor (F) - Golden Warrior Accessory (F) - Sarı Olan
7- ) War Senator Hat (F) - War Senator Dress (F) - War Senator Attach (F)
8- ) Rubino Phoenix Summon Scroll
9- ) Eminent Devil's Spirit A grade(F) - (Wicked Halloween Devil)
NOT : "julyEx" Hesabımda YouTube İCON'u mevcut, içerik üreticisi olarak tanımlanmasını rica ederim.
Oluşturulmasını istediğim karakterim ;

Yukarıda belirttiğim tüm materyallerin hesabımda bulunduğunu ve 90 cap süreci boyunca hesabımda kalacağını onaylıyorum. Eğer kontrol aşamasında belirttiğim materyaller arasında hesabımda eksik bir materyal tespit edilirse, bu materyalin geçerli sayılmayacağını ve eksik materyal kadar slot hakkımın geçersiz olacağını kabul ediyor, bu konudaki sorumluluğu üstleniyorum.
Rütbe : Venerable
Title : UNTOUCHABLE
Slot Hakkı : 9
Yeni sürümde aynı ID, Password, Mail, Gizli Yanıt ve "julyEx" Nick'im ile üyeliğimin oluşturulmasını onaylıyorum.
Venerable görevlerinden kazanıp aktarmak istediklerim :

1- ) 60 Adet Venerable Reverse Return Scroll
2- ) Helm of Red Scourge (F)
3- ) Armor of Red Scourge (F)
4- ) Wings of Red Scourge (F)
5- ) Night Fang Summon Scroll
6- ) Aquaris Summon Scroll
Venerable görevleri harici 9 slot olan aktarım hakkımı kullandığım materyaller :

1- ) White Sultan Hat (F) - White Sultan (F) - Winter Princess Accessory (F)
2- ) Arabia Hat 2015 (F) - Arabia Dress 2015 (F) - Arabia Accessory (F) - Yeşil Olan
3- ) Scare Crow Bundle Hat (F) - Scare Crow Bundle Dress (F) - Scare Crow Bundle Attach (F)
4- ) Dark Clown Hat (F) - Dark Clown Dress (F) - Dark Clown Accessory (F) - Siyah Olan
5- ) Vampire II Hat (F) - Vampire II Dress (F) - Vampire II Acc. (F) - Pembe Olan
6- ) Golden Warrior Helm (F) - Golden Warrior Armor (F) - Golden Warrior Accessory (F) - Sarı Olan
7- ) War Senator Hat (F) - War Senator Dress (F) - War Senator Attach (F)
8- ) Rubino Phoenix Summon Scroll
9- ) Eminent Devil's Spirit A grade(F) - (Wicked Halloween Devil)
NOT : "julyEx" Hesabımda YouTube İCON'u mevcut, içerik üreticisi olarak tanımlanmasını rica ederim.
Oluşturulmasını istediğim karakterim ;

Yukarıda belirttiğim tüm materyallerin hesabımda bulunduğunu ve 90 cap süreci boyunca hesabımda kalacağını onaylıyorum. Eğer kontrol aşamasında belirttiğim materyaller arasında hesabımda eksik bir materyal tespit edilirse, bu materyalin geçerli sayılmayacağını ve eksik materyal kadar slot hakkımın geçersiz olacağını kabul ediyor, bu konudaki sorumluluğu üstleniyorum.
Moderatör tarafında düzenlendi: