Hesap Satışı Bölüm Kuralları
- Hesap satış konusu açan tüm oyuncularımız hesapları ile ilgili tüm bilgileri Örnek Satış Konusundaki gibi eksiksiz ve doğru yazmalıdır. Örnek Satış Konusu --> Tıklayın
- Bilgileri eksik veya yanlış verilen konu sahiplerinin açmış oldukları satış konuları geçersiz sayılır.
- Ödemeler yalnızca Banka Havalesi - Eft - Fast yoluyla yapılmalıdır.
- Crypto ve Papara ödeme yöntemi ile ödeme almak, ödeme yapmak kesinlikle yasaktır.
- Satışa sunulan hesaplar, oyun içindeki herhangi bir kural dışı eylemden (hile, dolandırıcılık, hırsızlık, hwid - ip limit Bypass, bugu kötüye kullanma vb.) etkilenmemiş olmalıdır.
- Satışa sunulan hesap banlı durumda olmamalıdır.
- Hesap sahipliği, yalnızca gerçek sahipler tarafından devredilebilir. Hesap paylaşımı veya devri için yetkisiz kişiler hesap satışı yapamaz. (Hesap sahibi satış sırasında yönetime hesabının mailini bildirebilmelidir.)
- Tüm iletişim forum üzerinden mesaj yoluyla yapılmalıdır. Dış platformlar (Discord, WhatsApp vb.) kullanılmamalıdır. (Satış sırasında bir problem yaşanırsa, karşı tarafın size yalan söylediğini veya sizi yanılttığını yalnızca forum üzerinden yaptığınız mesajları inceleyerek anlayabiliriz. Telefonla irtibatlaşsanız dahi sizi güvene alacak konuları mutlaka forum üzerinden mesajla sorun veya cevaplayın)
- İtem satmak amacıyla birkaç iteminizi bot hesabının içine bırakıp hesap satıyorum algısıyla oyun içerisinde item satmaya çalışmanız hesaplarınızın kapatılmasına sebep olacaktır.
- Oyun İçi Ticaret Kurallarına linkten ulaşabilirsiniz --> Tıklayın
Satış Gerçekleşmeden Önce Tarafların Yükümlülükleri
Alıcı Tarafın Yükümlülükleri ;- Ödeme yapılmadan önce mutlaka yönetime bilgi verilmelidir. Ödeme esnasında ve hesabın sahipliğinin değişim esnasında yönetimden aracılık talep edilmeli ve yönetici bu alışverişe aracılık etmek için gelmiş olmalıdır. Edilmez ise alışveriş esnasında bir taraf diğer tarafı kandırabilir, dolandırabilir veya hesabın Maili değişmez ise hesap sizden tekrar geri alınabilir. (Yaşanan bu olumsuzluklardan yönetim kesinlikle sorumlu tutulamaz)
- Alıcı ödemeyi yapacağı hesap numarasını forum üzerinden satış konusu açılan üyelikten mesajla almalıdır.
- Alışveriş esnasında karşı taraf paranın gönderilmediğini iddia ederse, Alıcı yaptığı ödemenin dekontunu İsim Soyismi gizleyerek, karşı hesabın IBAN numarası görünecek şekilde bizlere göndermek zorundadır.
- Alıcı, hangi karakteri ve ne kadar fiyata aldığını, satış işleminden önce aracılık esnasında doğru bir şekilde bildirmelidir.
Satıcı Tarafın Yükümlülükleri ;
- Satılacak hesap ile ilgili tüm bilgiler konuya doğru bir şekilde yazılmalıdır.
- Satıcı hesabın mailinin ne olduğunu bilmelidir. (Yönetim alışveriş esnasında hesap sahibi olup olmadığını anlayabilmek için bunu talep edecektir.)
- Satıcı yönetimden aracılık talep edip, yönetici satışa aracılık etmek için gelmeden hesabına paranın gönderilmesini talep etmemelidir.
- Satıcı, hangi karakteri ve ne kadar fiyata sattığını, aracılık esnasında yönetime doğru bir şekilde bildirmelidir.
Yöneticilerin Sorumlulukları ;
- Yönetim oyuncuların aracılık talebine en geç 48 saat içerisinde (bu çoğu zaman daha erken sürelerde gerçekleşir) dönüş yapmaya çalışır (Discord, Facebook ve Instagram platformlarımızdan bizlere her zaman ulaşabilirsiniz)
- Yönetim, alışveriş tamamlandıktan sonra alınan hesabın e-posta adresini, yeni sahibinin talep ettiği e-posta ile değiştirmeli ve gizli yanıtı da alıcının belirttiği şekilde güncelleyerek hesabı güvence altına almalıdır.
- Alınan hesap güvenlik amacıyla 30 dakika boyunca banlı durumda kalacaktır. (Hesabın güvenliği için şarttır)
- Aracılık işlemi için yönetim sizden para veya silk talep etmeyecektir. Lütfen aracılık talepleriniz için nazik olun.
Aklınıza takılan sormak istediğiniz tüm soruları istediğiniz zaman iletişim platformlarımızdan bizlere yazarak sorabilirsiniz
Son düzenleme: