elturco
New member
Nick : Fuhrer
Rütbe : Yok
Tag : Unmerciful
Slot Hakkı : 2+2 ( 2 Tag , 1 Forum , 1 Discord Booster )
Karakterimin Skin'i: Yue Juan
Boy: minimum
KG: minimum
Başlayacağı Silah: Spear

Yeni sürümde aynı ID, Password, Mail , 'ELTURCO' nick ile rica ediyor, üyeliğimin oluşturulmasını onaylıyorum.
Hesabım Unmerciful olduğu için aktarım haklarımı şu şekilde kullanmak istiyorum :

1-) Antagonist Hat(F) - Antagonist Dress(F) - Antagonist Accesory(F)
2-) Turkey Traditional Hat(F) - Turkey Traditional Dress(F - Santa Attach(F)
3-) Dark Arabian Hat(F) - Dark Arabian Dress(F) - Arabian Accesory(F)
4-) 2016 Halloween Hat(F) - 2016 Halloween Costume(F) - 2016 Halloween Ornaments (F)
Yukarıda belirttiğim tüm materyallerin hesabımda bulunduğunu ve 90 cap süreci boyunca hesabımda kalacağını onaylıyorum. Eğer kontrol aşamasında belirttiğim materyaller arasında hesabımda eksik bir materyal tespit edilirse, bu materyalin geçerli sayılmayacağını ve eksik materyal kadar slot hakkımın geçersiz olacağını kabul ediyor, bu konudaki sorumluluğu üstleniyorum.
Rütbe : Yok
Tag : Unmerciful
Slot Hakkı : 2+2 ( 2 Tag , 1 Forum , 1 Discord Booster )
Karakterimin Skin'i: Yue Juan
Boy: minimum
KG: minimum
Başlayacağı Silah: Spear

Yeni sürümde aynı ID, Password, Mail , 'ELTURCO' nick ile rica ediyor, üyeliğimin oluşturulmasını onaylıyorum.
Hesabım Unmerciful olduğu için aktarım haklarımı şu şekilde kullanmak istiyorum :

1-) Antagonist Hat(F) - Antagonist Dress(F) - Antagonist Accesory(F)
2-) Turkey Traditional Hat(F) - Turkey Traditional Dress(F - Santa Attach(F)
3-) Dark Arabian Hat(F) - Dark Arabian Dress(F) - Arabian Accesory(F)
4-) 2016 Halloween Hat(F) - 2016 Halloween Costume(F) - 2016 Halloween Ornaments (F)
Yukarıda belirttiğim tüm materyallerin hesabımda bulunduğunu ve 90 cap süreci boyunca hesabımda kalacağını onaylıyorum. Eğer kontrol aşamasında belirttiğim materyaller arasında hesabımda eksik bir materyal tespit edilirse, bu materyalin geçerli sayılmayacağını ve eksik materyal kadar slot hakkımın geçersiz olacağını kabul ediyor, bu konudaki sorumluluğu üstleniyorum.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: