Neler yeni
Rollet Online

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

✔️ ChunnLee - Materyal Aktarım Talep Formu

xChunnLee

New member
Nick: ChunnLee
Rütbe: Venerable
Title: UNAPPESABLE
Slot Hakkı: 9+2 (Nitro Booster ve Forum)
Yeni sürümde aynı ID, Password, Mail ve Nick ile üyeliğimin oluşturulmasını onaylıyorum.

Venerable görevlerinden kazanıp aktarmak istediklerim: Venerable 2 .jpg

1-) Armor of Red Scourge (M)
2-) Helm of Red Scourge (M)
3-) Wing of Red Scourge (M)
4-) Aquaris Summon Scroll
5-) Night Fang Summon Scroll

Venerable görevleri harici 11 slot olan aktarım haklarımı şu şekilde kullanmak istiyorum: Aktarılacak Materyaller.png

1-) Tai Dress (M) - Tai Hat (M) - Tai Accessory (M)
2-) Dark Clown Dress (M) - Dark Clown Hat (M) - Dark Clown Accessory (M)
3-) Head Knight Dress (M) - Head Knight Hat (M) - Head Knight Attack (M)
4-) Golden Warrior Armor (M) - Dark Warrior Helm (M) - Golden Warrior Accessory (M)
5-) Tuxedo (M) - Glengarry (M) - Admiral Accessory (M)
6-) 1000 Silk Scroll
7.) 1000 Silk Scroll
8.) 1000 Silk Scroll
9.) Lord Lyon Summon Scroll
10.) 1000 Silk Scroll
11.) 1000 Silk Scroll

Yukarıda belirttiğim tüm materyallerin hesabımda bulunduğunu ve 90 cap süreci boyunca hesabımda kalacağını onaylıyorum. Eğer kontrol aşamasında belirttiğim materyaller arasında hesabımda eksik bir materyal tespit edilirse, bu materyalin geçerli sayılmayacağını ve eksik materyal kadar slot hakkımın geçersiz olacağını kabul ediyor, bu konudaki sorumluluğu üstleniyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yeni sürümde aynı ID, Password, Mail ve Nick ile üyeliğimin oluşturulmasını onaylıyorum.

Venerable görevlerinden kazanıp aktarmak istediklerim: Ekli dosyayı görüntüle 90

Venerable görevleri harici 11 slot olan aktarım haklarımı şu şekilde kullanmak istiyorum: Ekli dosyayı görüntüle 91

1-) Tai Hat (M) - Tai Accessory (M) - Tai Dress (M)
2-) Carnival Hat (M) - Carnival Dress (M) - Carnival Accessory (M)
3-) 2012 New Arabian Dress (M) - Pirate Hat (M) - Admiral Accessory (M)
4-) Gold Horn Summon Scroll
5-) Devil's Sprit Blue S grade(M)
6-) 100 Adet Reverse Return Scroll
7-) 120 Adet Global Chatting
8 -) Devil's Spirit S grade(M)
9-) Devil's Spirit S grade(M)
10-) Devil's Spirit S grade(M)
11-) Devil's Spirit S grade(M)

Yukarıda belirttiğim tüm materyallerin hesabımda bulunduğunu ve 90 cap süreci boyunca hesabımda kalacağını onaylıyorum. Eğer kontrol aşamasında belirttiğim materyaller arasında hesabımda eksik bir materyal tespit edilirse, bu materyalin geçerli sayılmayacağını ve eksik materyal kadar slot hakkımın geçersiz olacağını kabul ediyor, bu konudaki sorumluluğu üstleniyorum.
Global Chatting 1 slot içerisinde maximum 50 adet, Reverse 1 slot içerisinde maximum 100 adet aktarılabilir, konuyu düzenleyin lütfen

Venerable görevlerinden kazanıp aktarmak istediklerim: Ekli dosyayı görüntüle 90

Venerable görevleri harici 11 slot olan aktarım haklarımı şu şekilde kullanmak istiyorum: Ekli dosyayı görüntüle 157

1-) Tai Dress (M) - Tai Hat (M) - Tai Accessory (M)
2-) Dark Clown Dress (M) - Dark Clown Hat (M) - Dark Clown Accessory (M)
3-) Head Knight Dress (M) - Head Knight Hat (M) - Head Knight Attack (M)
4-) Golden Warrior Armor (M) - Dark Warrior Helm (M) - Golden Warrior Accessory (M)
5-) Tuxedo (M) - Glengarry (M) - Admiral Accessory (M)
6-) 1000 Silk Scroll
7.) 1000 Silk Scroll
8.) 1000 Silk Scroll
9.) Lord Lyon Summon Scroll
10.) 1000 Silk Scroll
11.) 1000 Silk Scroll

Talep ettiğiniz resimdeki materyaller başarıyla aktarıldı.
Hesabınızın boy, kilo ve tip ayarlarını değiştirmek isterseniz 1 adet aktarılamayan 'Character Skin Change Scroll' hesabınıza bırakıldı.

Aktarımda bir hata olduğunu düşünüyorsanız, lütfen konu üzerinden bizimle iletişime geçin. Aktarım işleminiz tamamlandığı için konu kilidiniz açılmıştır. Yeni sürümde başarılar dileriz

j9amxu7.png