Neler yeni
Rollet Online

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

✔️ ALways__EDE - Materyal Aktarım Başvurusu

ALways__EDE

New member
Nick : ALways__EDE
Rütbe : Yok
Tag : Beginner Expert
Slot Hakkı : 7

Yeni sürümde aynı ID, Password, Mail ve Nick ile üyeliğimin oluşturulmasını onaylıyorum.

rap14kl.png

1-) Wedding Dress - Wedding veil - Winter princess Accessory
2-) Ninja Dress - Ninja Mask - Ninja Accessory
3-) Carnival Dress - Carnival Hat- Carnival Accessory
4-) ButterFly Grab Pet
5-) Gold Horn Summon Scroll
6-) Halloween Devil's
7-) 100 adet Reverse Return Scroll

Yukarıda belirttiğim tüm materyallerin hesabımda bulunduğunu ve 90 cap süreci boyunca hesabımda kalacağını onaylıyorum. Eğer kontrol aşamasında belirttiğim materyaller arasında hesabımda eksik bir materyal tespit edilirse, bu materyalin geçerli sayılmayacağını ve eksik materyal kadar slot hakkımın geçersiz olacağını kabul ediyor, bu konudaki sorumluluğu üstleniyorum.

Nick : ALways__EDE
Rütbe : Yok
Tag : Beginner Expert
Slot Hakkı : 7

Yeni sürümde aynı ID, Password, Mail ve Nick ile üyeliğimin oluşturulmasını onaylıyorum.

rap14kl.png

1-) Wedding Dress - Wedding veil - Winter princess Accessory
2-) Ninja Dress - Ninja Mask - Ninja Accessory
3-) Carnival Dress - Carnival Hat- Carnival Accessory
4-) ButterFly Grab Pet
5-) Gold Horn Summon Scroll
6-) Halloween Devil's
7-) 100 adet Reverse Return Scroll

Yukarıda belirttiğim tüm materyallerin hesabımda bulunduğunu ve 90 cap süreci boyunca hesabımda kalacağını onaylıyorum. Eğer kontrol aşamasında belirttiğim materyaller arasında hesabımda eksik bir materyal tespit edilirse, bu materyalin geçerli sayılmayacağını ve eksik materyal kadar slot hakkımın geçersiz olacağını kabul ediyor, bu konudaki sorumluluğu üstleniyorum.

Talep ettiğiniz resimdeki materyaller başarıyla aktarıldı.
Hesabınızın boy, kilo ve tip ayarlarını değiştirmek isterseniz 1 adet aktarılamayan 'Character Skin Change Scroll' hesabınıza bırakıldı.

Aktarımda bir hata olduğunu düşünüyorsanız, lütfen konu üzerinden bizimle iletişime geçin. Aktarım işleminiz tamamlandığı için konu kilidiniz açılmıştır. Yeni sürümde başarılar dileriz

yqzjgtt.png