Neler yeni
Rollet Online

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Gunluk unique kesim limiti

Pearl

New member
Unique kesimlerine gunluk karakter basina limit konulmasini dusunmenizi oneriyorum, sebebi ise bazilarimizin isi gucu yok ve butun vaktini gece gunduz sadece unig kovalarayarak geciriyor, hepimizin boyle bos zamani yok maalesef, uc bes kisi haric bu durum belkide %99 luk bir oyuncunun onune geciyor, veya unig rankdan geride kaliyorlar, surekli ayni kisiler unig ranka ambargo koyamayacak, bu sekilde biraz da olsa esitlik saglanabilir diye dusunuyorum

Unique kesimlerine gunluk karakter basina limit konulmasini dusunmenizi oneriyorum, sebebi ise bazilarimizin isi gucu yok ve butun vaktini gece gunduz sadece unig kovalarayarak geciriyor, hepimizin boyle bos zamani yok maalesef, uc bes kisi haric bu durum belkide %99 luk bir oyuncunun onune geciyor, veya unig rankdan geride kaliyorlar, surekli ayni kisiler unig ranka ambargo koyamayacak, bu sekilde biraz da olsa esitlik saglanabilir diye dusunuyorum
Öneriniz kötü değil ama üzerinde çalışılması ve düşünülmesi lazım, notlarıma aldım, yakın zamanda bununla alakalı bir geliştirme gelmeyebilir bilginiz olsun. Teşekkür ederim

Zamanı olmayan adam olan zamanını zamanın ona sunduğu şekilde değerlendirir. Senin zamanın yok günde 2 saat oyun oynayabileceksin diye işi bilgisayar başında olan veya zamanının büyük bir çoğunluğunu bilgisayar başında geçiren adam niye kısıtlama yesin ki oyun sana da ona da aynı imkanı sunmuş zaten uniq koymuş belirli zaman aralıklarıyla spawn olma özelliği eklemiş bu noktada senin zamanının olup olmaması oyunu ilgilendirmez. Sen hangi sroda gördün günde şu kadar uniq kesme limitiniz var şu kadar uniq kesebilirsiniz diye kısıtlama Sro piyasasında hangi serverda var? Uniq kesen adam uniq rank kasan adam belki boş zamana sahip veya bilhassa onun için kısıtlı zamanından feragat edip uniq kesiyor daha böyle bir empati yapmadan absürt fikirler öne sürmek akıl tutulmasından başka birşey değildir. Kişi karşıdakinden empati bekliyorsa herşeyden önce kendi karşısındakiyle empati yapmalıdır. Aksi takdirde bu bencillikten öteye gitmez. Adam oynamış uniq kesmiş rank kasmış vaktini enerjisini buna harcamış karşılığını da uniq ranka girerek almış. Ben bunlarla nasıl rekabet edebilirim acaba nasıl bir strateji geliştirmeliyim bununla nasıl mücadele edebilirim diye düşünmek yerine oyunun adama sunduğu şeyi adam yaptığı için herkese aynı oranda sunulan etkinliğe kısıtlama getirilmesini istiyorsun. Mücadele etmek, rekabet etmek, strateji üretmek yerine zamanı bahane ederek kolay yoldan çaba harcamadan birşeyler elde etmeyi planlıyorsun. Zamanının olmaması hayatını ilgilendiren bir durumdur birileri kısıtlı zamana sahip diye diğerleri ona ayak uydurmak zorunda değildir. Sistem belli herkes için eşit ve aynıdır. Sistem kendi içinde işler ona ayak uydurup uydurmamak kişinin kendi tercihidir. Birşeylere bahane arayıp olmadık şeyler talep etmek de yeni nesil srocuların geleneği haline gelmiş gibi görünüyor...