Nick : 3xorcist
Rütbe : Venerable
Tag : yok
Slot Hakkı: 8+1 forum
Yeni sürümde aynı ID, Password, Mail Gizli soru ve Aynı Nick ile üyeliğimin oluşturulmasını onaylıyorum.
1-) Aboddon Christmas Hat Red (F) - Aboddon Christmas Dress Red (F) - Aboddon Christmas Accessory Red (F)
2-) Dark Arabian Hat (F) - Dark Arabian Dress (F) - Dark Arabian Accessory (F)
3-) Dark Clown Hat (F) - Dark Clown Dress (F) - Dark Clown Accessory (F)
4-) Dark Clown Hat (F) - Dark Clown Dress (F) - Dark Clown Accessory (F)
5-) Eminent Devil's Spirit Yellow S Grade (F)
6-) Silk Scroll (1000)
7-) Silk Scroll (1000)
8.) Silk Scroll (1000)
9-) Gold Horn Summon Scroll
Yukarıda belirttiğim tüm materyallerin hesabımda bulunduğunu ve 90 cap süreci boyunca hesabımda kalacağını onaylıyorum. Eğer kontrol aşamasında belirttiğim materyaller arasında hesabımda eksik bir materyal tespit edilirse, bu materyalin geçerli sayılmayacağını ve eksik materyal kadar slot hakkımın geçersiz olacağını kabul ediyor, bu konudaki sorumluluğu üstleniyorum.
Rütbe : Venerable
Tag : yok
Slot Hakkı: 8+1 forum
Yeni sürümde aynı ID, Password, Mail Gizli soru ve Aynı Nick ile üyeliğimin oluşturulmasını onaylıyorum.
1-) Aboddon Christmas Hat Red (F) - Aboddon Christmas Dress Red (F) - Aboddon Christmas Accessory Red (F)
2-) Dark Arabian Hat (F) - Dark Arabian Dress (F) - Dark Arabian Accessory (F)
3-) Dark Clown Hat (F) - Dark Clown Dress (F) - Dark Clown Accessory (F)
4-) Dark Clown Hat (F) - Dark Clown Dress (F) - Dark Clown Accessory (F)
5-) Eminent Devil's Spirit Yellow S Grade (F)
6-) Silk Scroll (1000)
7-) Silk Scroll (1000)
8.) Silk Scroll (1000)
9-) Gold Horn Summon Scroll
Yukarıda belirttiğim tüm materyallerin hesabımda bulunduğunu ve 90 cap süreci boyunca hesabımda kalacağını onaylıyorum. Eğer kontrol aşamasında belirttiğim materyaller arasında hesabımda eksik bir materyal tespit edilirse, bu materyalin geçerli sayılmayacağını ve eksik materyal kadar slot hakkımın geçersiz olacağını kabul ediyor, bu konudaki sorumluluğu üstleniyorum.
Moderatör tarafında düzenlendi: