Neler yeni
Rollet Online

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

✔️ _NightWish_ Materyal Aktarım Başvurusu

turan123

New member
Nick : _NightWish_
Rütbe : Beginner Quarrelsome
Title : Yok
Slot Hakkı : 3
Yeni sürümde aynı ID, Password, Mail ve Nick ile üyeliğimin oluşturulmasını onaylıyorum.

Hesabım Beginner Quarrelsome olduğu için aktarım haklarımı şu şekilde kullanmak istiyorum :

sssssss.PNG

1-) Boss Kelbim Male Dress (M)-Boss Kelbim Male Hat (M)-Boss Kelbim Male Attach (M)
2-)Gold Horn Summon Scroll
3-)Red Riding Hood (Wolf) Dress (M)-Red Riding Hood (Wolf) Hat (M)-Red Riding Hood (Wolf) Accessory (M)

Nick : _NightWish_
Rütbe : Beginner Quarrelsome
Title : Yok
Slot Hakkı : 3
Yeni sürümde aynı ID, Password, Mail ve Nick ile üyeliğimin oluşturulmasını onaylıyorum.

Hesabım Beginner Quarrelsome olduğu için aktarım haklarımı şu şekilde kullanmak istiyorum :

Ekli dosyayı görüntüle 300

1-) Boss Kelbim Male Dress (M)-Boss Kelbim Male Hat (M)-Boss Kelbim Male Attach (M)
2-)Gold Horn Summon Scroll
3-)Red Riding Hood (Wolf) Dress (M)-Red Riding Hood (Wolf) Hat (M)-Red Riding Hood (Wolf) Accessory (M)

Talep ettiğiniz resimdeki materyaller başarıyla aktarıldı.
Hesabınızın boy, kilo ve tip ayarlarını değiştirmek isterseniz 1 adet aktarılamayan 'Character Skin Change Scroll' hesabınıza bırakıldı.

Aktarımda bir hata olduğunu düşünüyorsanız, lütfen konu üzerinden bizimle iletişime geçin. Aktarım işleminiz tamamlandığı için konu kilidiniz açılmıştır. Yeni sürümde başarılar dileriz

652jzsn.png