Neler yeni
Rollet Online

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

✔️ Formal Materyal Aktarım Başvurusu

formal

New member
Nick : Formal
Rütbe : Devil Hunter
Slot Hakkı :
Yeni sürümde aynı ID, Password, Mail ve Nick ile üyeliğimin oluşturulmasını onaylıyorum.

Devil Hunter görevlerinden kazanıp aktarmak istediklerim : 1.png

1-) Gold Horn Summon Scroll
2-) Global Chatting (50)
3-) Global Chatting (50)
4-) Global Chatting (20)
5-) 1000 Silk Scroll
6.) 500 Silk Scroll
7.) 250 Silk Scroll
8.) 100 Silk Scroll

Moderatör tarafında düzenlendi:
Slot Hakkı :
Yeni sürümde aynı ID, Password, Mail ve Nick ile üyeliğimin oluşturulmasını onaylıyorum.

Devil Hunter görevlerinden kazanıp aktarmak istediklerim : Ekli dosyayı görüntüle 298

2-) Global Chatting (170)
3-) Global Chatting (100)
4-) Global Chatting (50)
5-) 1000 Silk Scroll
6.) 500 Silk Scroll
7.) 250 Silk Scroll
8.) 100 Silk Scroll
31 Ocak saat 23:45'e kadar lütfen konunuzdaki hataları düzeltin. Konunuzun ilk satırına düzeltilecek hataların bilgisi yazıldı.

Slot Hakkı :

Devil Hunter görevlerinden kazanıp aktarmak istediklerim : Ekli dosyayı görüntüle 301

2-) Global Chatting (50)
3-) Global Chatting (50)
4-) Global Chatting (20)
5-) 1000 Silk Scroll
6.) 500 Silk Scroll
7.) 250 Silk Scroll
8.) 100 Silk Scroll

Talep ettiğiniz resimdeki materyaller başarıyla aktarıldı.
Hesabınızın boy, kilo ve tip ayarlarını değiştirmek isterseniz 1 adet aktarılamayan 'Character Skin Change Scroll' hesabınıza bırakıldı.

Aktarımda bir hata olduğunu düşünüyorsanız, lütfen konu üzerinden bizimle iletişime geçin. Aktarım işleminiz tamamlandığı için konu kilidiniz açılmıştır. Yeni sürümde başarılar dileriz

67mmuwr.png