Nick : Abyss_
Rütbe : Venerable
Slot Hakkı : 9
Yeni sürümde aynı ID, Password, Mail ve POYRAZ ile üyeliğimin oluşturulmasını onaylıyorum.
Venerable görevlerinden kazanıp aktarmak istediklerim :
Venerable görevlerinden kazanılan materyaller eğer hesabınız Venerable ise slot hakkınızdan düşmez
1-) Aquaris Summon Scroll
2-)5 Adet Venerable Reverse Return Scroll
Venerable görevleri harici 9 slot olan aktarım hakkımı kullandığım materyaller :

1-)Blooming Panda Summon Scroll
2-) Scare Crow Bundle Dress(M)- Scare Craw Bundle Attach(M)- Scare Bundle Hat(M)
3-) Verdant Soul Armor(M)-Verdant Soul Acc.(M)-Verdant Soul Hat(M)
4-) Knight-Commander Dress(M)-Knight-Commender Acc.(M)- Knight-Commender Hat(M)
5-) Desert Owl Male Dress(M)-Desert Owl Male Attach(M)- Desert Owl Male Hat(M)
6-) Dreadful Clown Male Dress(M)-Dreadful Clown Male Attach(M)-Dreadful Clown Male Hat(M)
7-) Rattan Dragon Male Dress(M)-Rattan Dragon Male Attach(M)-Rattan Dragon Male Hat(M)
8.) Clown Dress (M)- Clown Accessory(M)-Clown Hat(M)
9-) Rubino Phoenix Summon Scroll
Yukarıda belirttiğim tüm materyallerin hesabımda bulunduğunu ve 90 cap süreci boyunca hesabımda kalacağını onaylıyorum. Eğer kontrol aşamasında belirttiğim materyaller arasında hesabımda eksik bir materyal tespit edilirse, bu materyalin geçerli sayılmayacağını ve eksik materyal kadar slot hakkımın geçersiz olacağını kabul ediyor, bu konudaki sorumluluğu üstleniyorum.
Rütbe : Venerable
Slot Hakkı : 9
Yeni sürümde aynı ID, Password, Mail ve POYRAZ ile üyeliğimin oluşturulmasını onaylıyorum.
Venerable görevlerinden kazanıp aktarmak istediklerim :
Venerable görevlerinden kazanılan materyaller eğer hesabınız Venerable ise slot hakkınızdan düşmez
1-) Aquaris Summon Scroll
2-)5 Adet Venerable Reverse Return Scroll
Venerable görevleri harici 9 slot olan aktarım hakkımı kullandığım materyaller :

1-)Blooming Panda Summon Scroll
2-) Scare Crow Bundle Dress(M)- Scare Craw Bundle Attach(M)- Scare Bundle Hat(M)
3-) Verdant Soul Armor(M)-Verdant Soul Acc.(M)-Verdant Soul Hat(M)
4-) Knight-Commander Dress(M)-Knight-Commender Acc.(M)- Knight-Commender Hat(M)
5-) Desert Owl Male Dress(M)-Desert Owl Male Attach(M)- Desert Owl Male Hat(M)
6-) Dreadful Clown Male Dress(M)-Dreadful Clown Male Attach(M)-Dreadful Clown Male Hat(M)
7-) Rattan Dragon Male Dress(M)-Rattan Dragon Male Attach(M)-Rattan Dragon Male Hat(M)
8.) Clown Dress (M)- Clown Accessory(M)-Clown Hat(M)
9-) Rubino Phoenix Summon Scroll
Yukarıda belirttiğim tüm materyallerin hesabımda bulunduğunu ve 90 cap süreci boyunca hesabımda kalacağını onaylıyorum. Eğer kontrol aşamasında belirttiğim materyaller arasında hesabımda eksik bir materyal tespit edilirse, bu materyalin geçerli sayılmayacağını ve eksik materyal kadar slot hakkımın geçersiz olacağını kabul ediyor, bu konudaki sorumluluğu üstleniyorum.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: