ZodiacKiller
New member
Nick : ZodiacKiller
Rütbe : Venerable
Slot Hakkı : 9
Yeni sürümde aynı ID, Password, Mail ve Nick ile üyeliğimin oluşturulmasını onaylıyorum.
Venerable görevlerinden kazanıp aktarmak istediklerim :
Venerable görevleri harici 9 slot olan aktarım hakkımı kullandığım materyaller :
1-) PirateHat (M) - Rattan Dragon Male Dress (M) - Cursed Soul Accessory (M)
2-) 2012 Halloween Hat (M) - Salamander Dress (M) - Spartan Accessory (M)
3-) Admiral Hat (M) - Assassin Dress (M) - Assassin Accessory (M)
4-) Scare Crow Bundle Hat(M) - Scare Crow Bundle Dress(M) -Scare Crow Bundle Attach(M)
5-) Grey Dragon Soul Helm (M) - Ghost Captain Dress 2013 (M) - Pirate Accessory (M)
6- Gorilla Summon Scroll
7-) Rubino Phoenix Summon Scroll
8.)Eminent Devil's Spirit Yellow S grade (M)
9-) Gold Horn Summon Scroll
Yukarıda belirttiğim tüm materyallerin hesabımda bulunduğunu ve 90 cap süreci boyunca hesabımda kalacağını onaylıyorum. Eğer kontrol aşamasında belirttiğim materyaller arasında hesabımda eksik bir materyal tespit edilirse, bu materyalin geçerli sayılmayacağını ve eksik materyal kadar slot hakkımın geçersiz olacağını kabul ediyor, bu konudaki sorumluluğu üstleniyorum.
Rütbe : Venerable
Slot Hakkı : 9
Yeni sürümde aynı ID, Password, Mail ve Nick ile üyeliğimin oluşturulmasını onaylıyorum.
Venerable görevlerinden kazanıp aktarmak istediklerim :

Venerable görevleri harici 9 slot olan aktarım hakkımı kullandığım materyaller :

1-) PirateHat (M) - Rattan Dragon Male Dress (M) - Cursed Soul Accessory (M)
2-) 2012 Halloween Hat (M) - Salamander Dress (M) - Spartan Accessory (M)
3-) Admiral Hat (M) - Assassin Dress (M) - Assassin Accessory (M)
4-) Scare Crow Bundle Hat(M) - Scare Crow Bundle Dress(M) -Scare Crow Bundle Attach(M)
5-) Grey Dragon Soul Helm (M) - Ghost Captain Dress 2013 (M) - Pirate Accessory (M)
6- Gorilla Summon Scroll
7-) Rubino Phoenix Summon Scroll
8.)Eminent Devil's Spirit Yellow S grade (M)
9-) Gold Horn Summon Scroll
Yukarıda belirttiğim tüm materyallerin hesabımda bulunduğunu ve 90 cap süreci boyunca hesabımda kalacağını onaylıyorum. Eğer kontrol aşamasında belirttiğim materyaller arasında hesabımda eksik bir materyal tespit edilirse, bu materyalin geçerli sayılmayacağını ve eksik materyal kadar slot hakkımın geçersiz olacağını kabul ediyor, bu konudaki sorumluluğu üstleniyorum.
Moderatör tarafında düzenlendi: