Neler yeni
Rollet Online

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

✔️ l_VOLANT_l - Materyal Aktarım Talebi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İbrahim

New member
Nick : l_VOLANT_l
Rütbe : Venerable
Title: 112 ACiL
Slot Hakkı : 9
Yeni sürümde aynı ID, Password, Mail, Gizli Yanıt ve Yeni Nick: ''XxXxXxX'' ile üyeliğimin oluşturulmasını onaylıyorum.

Venerable görevlerinden kazanıp aktarmak istediklerim :
SRO[2024-12-10 17-18-38]_69.jpg

1-) Armor of Red Scourge (M)
2-) HellSoul Knight Hell (M)
3-) Wings of Red Scourge (M)
4-) Aquaris Summon Scroll
5-) 15 Adet Venerable Reverse Return Scroll

Venerable görevleri harici 9 slot olan aktarım hakkımı kullandığım materyeller:
SRO[2025-01-05 11-51-16]_57.jpg SRO[2024-12-09 13-05-07]_75.jpg

1-)Chaos lord hat(F)--Chaos lord dress(F)--Chaos lord Accessory(F)
2-)War Senator Hat(M)--War Senator dress(M)--War Senator Attach(M)
3-)Reaper hat(F)--Reaper dress(F)--reaper acc.(F)
4-)Boss Kelbim Male Hat(M)-Bos Kelbim Male Dress(M)-Boss Kelbim Male Attach(M)
5-)Sparta Hat(F)--Sparta Dress(F)--Sparta Attach(F)
6-)Cadılar Bayramı Şapkası 2014(F)--Cadılar Bayramı Kostumu 2014(F)---Witch's Broomstrick(F)
7-)Devil's Spirit Blue S grade (M)
8= Gold horn summon scroll
9-)Abaddon christmas Hat Red(M)--Abaddon christmas Dress Red(M)--Abaddon christmas Accessory Red(M)

Yukarıda belirttiğim tüm materyallerin hesabımda bulunduğunu ve 90 cap süreci boyunca hesabımda kalacağını onaylıyorum. Eğer kontrol aşamasında belirttiğim materyaller arasında hesabımda eksik bir materyal tespit edilirse, bu materyalin geçerli sayılmayacağını ve eksik materyal kadar slot hakkımın geçersiz olacağını kabul ediyor, bu konudaki sorumluluğu üstleniyorum.

Son düzenleme:
Slot Hakkı : 9 +1 +1
Yeni sürümde aynı ID, Password, Mail ve Yeni Nick: 000000 ile üyeliğimin oluşturulmasını onaylıyorum.

ee1k254.png

2-) Helm of Red Scourge (M)

Venerable görevleri harici 9 +1 +1 slot olan aktarım hakkımı kullandığım materyeller: Ekli dosyayı görüntüle 43 Ekli dosyayı görüntüle 53
1-)Abaddon christmas Hat Red (M) - Abaddon christmas Dress Red (M) - Abaddon Christmas Accessory Red (M).
2-)Chaos Lord Hat (F) - Chaos Lord Dress(F) - Chaos Lord Accessory(F).
3-)Arabian-Black Edition Hat(M) - Arabian-Black Edition Dress(M) - Arabian-Black Edition Accessory(M).
4-)Boss Kelbim Male Hat(M) - Boss Kelbim Male Dress(M) - Boss Kelbim Male Attach(M).
5-)Dark Clown Hat(M) - Dark Clown Dress(M) - Dark Clown Accessory(M).
6-)War Senator Hat(M)- War Senator Dress(M) - War Senator Attach(M).
7-)Scare Crow Bundle Hat(M) - Scare Crow Bundle Dress(M) -Scare Crow Bundle Attach(M).
8)Dreadful Clown Male Hat(M) - Dreadful Clown Male Dress(M) - Dreadful Clown Male Attach(M).
9-)Golden Warrior Helm(M) - Golden Warrior Armor(M) - Golden Warrior Accessory(M).
10-) White Kitsune Summon Scroll
11-) Eminent Devil's Spirit Blue S Grade (M)

Yukarıda belirttiğim tüm materyallerin hesabımda bulunduğunu ve 90 cap süreci boyunca hesabımda kalacağını onaylıyorum. Eğer kontrol aşamasında belirttiğim materyaller arasında hesabımda eksik bir materyal tespit edilirse, bu materyalin geçerli sayılmayacağını ve eksik materyal kadar slot hakkımın geçersiz olacağını kabul ediyor, bu konudaki sorumluluğu üstleniyorum.
Kontrol ettiğimizde yalnızca 9 slot hakkınızın bulunduğunu görüyoruz. Forum ve Nitro haklarınız bulunmuyor çünkü duyurudan sonra yapılan başvurular dikkate alınmıyor. Lütfen konunuzu bu durumu göz önünde bulundurarak düzenleyin.

22aralığa kadar taglar geçerli demişsin. 22 aralıktan sonrada kazanılan dresi peti de tabi aktarım yapabilirsin demişsin de be müslüman abicim açıklamadan 1 gün sonra neden forumda yapılan yorumu ve nitro boosteri kabul etmiyon???

Son düzenleme:
Slot Hakkı : 9
Yeni sürümde aynı ID, Password, Mail, Gizli Yanıt ve Yeni Nick: ''XxXxXxX'' ile üyeliğimin oluşturulmasını onaylıyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 63

2-) HellSoul Knight Hell (M)

Venerable görevleri harici 9 slot olan aktarım hakkımı kullandığım materyeller:
Ekli dosyayı görüntüle 261 Ekli dosyayı görüntüle 262

1-)Chaos lord hat(F)--Chaos lord dress(F)--Chaos lord Accessory(F)
2-)War Senator Hat(M)--War Senator dress(M)--War Senator Attach(M)
3-)Reaper hat(F)--Reaper dress(F)--reaper acc.(F)
4-)Boss Kelbim Male Hat(M)-Bos Kelbim Male Dress(M)-Boss Kelbim Male Attach(M)
5-)Sparta Hat(F)--Sparta Dress(F)--Sparta Attach(F)
6-)Cadılar Bayramı Şapkası 2014(F)--Cadılar Bayramı Kostumu 2014(F)---Witch's Broomstrick(F)
7-)Devil's Spirit Blue S grade (M)
8= Gold horn summon scroll
9-)Abaddon christmas Hat Red(M)--Abaddon christmas Dress Red(M)--Abaddon christmas Accessory Red(M)

Talep ettiğiniz resimdeki materyaller başarıyla aktarıldı. (Venerable Reverse Return Scroll materyali, güç dengesini olumsuz yönde etkilediği için, 2x miktarda normal Reverse Return Scroll olarak değiştirildi.)
Hesabınızın boy, kilo ve tip ayarlarını değiştirmek isterseniz 1 adet aktarılamayan 'Character Skin Change Scroll' hesabınıza bırakıldı.
Aktarımda bir hata olduğunu düşünüyorsanız, lütfen konu üzerinden bizimle iletişime geçin. Aktarım işleminiz tamamlandığı için konu kilidiniz açılmıştır. Yeni sürümde başarılar dileriz

1cevqex.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...