Neler yeni
Rollet Online

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

✔️ l_GALLANT_l Materyal Aktarım Talep Formu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İbrahim

New member
Nick: l_GALLANT_l
Rütbe: Venerable
Title: PvP Champion
Slot Hakkı: 9
Yeni sürümde aynı ID, Password, Mail ,Gizli Yanıt ve Yeni Nick ''BadAss'' ile üyeliğimin oluşturulmasını onaylıyorum.

Venerable görevlerinden kazanıp aktarmak istediklerim: SRO[2024-12-22 23-00-58]_28.jpg

1-) Armor of Red Scourge (M)
2-) Helm of Red Scourge (M)
3-) Wing of Red Scourge (M)
4-) Aquaris Summon Scroll
5-) Night Fang Summon Scroll

Venerable görevleri harici 9 slot olan aktarım hakkımı kullandığım materyeller
SRO[2025-01-05 11-52-34]_38.jpg

1-)Devil's Spirit Blue S grade (M)
2-)Arabian-Black Edition Hat(M) - Arabian-Black Edition Dress(M) - Arabian-Black Edition Accessory(M).
3-)Dark Halloween Hat(F)-Dark Halloween Dress(F)--Dark Halloween Attach(F).
4-)Dark Clown Hat(M) - Dark Clown Dress(M) - Dark Clown Accessory(M).
5-)BlueSoul Knight Helm(M)- Bluesoul Knight Armor(M) - BlueSoul Knight Accessory(M).
6-)Scare Crow Bundle Hat(M) - Scare Crow Bundle Dress(M) -Scare Crow Bundle Attach(M).
7)Dreadful Clown Male Hat(M) - Dreadful Clown Male Dress(M) - Dreadful Clown Male Attach(M).
8)Golden Warrior Helm(M) - Golden Warrior Armor(M) - Golden Warrior Accessory(M).
9-) White Kitsune Summon Scroll

Yukarıda belirttiğim tüm materyallerin hesabımda bulunduğunu ve 90 cap süreci boyunca hesabımda kalacağını onaylıyorum. Eğer kontrol aşamasında belirttiğim materyaller arasında hesabımda eksik bir materyal tespit edilirse, bu materyalin geçerli sayılmayacağını ve eksik materyal kadar slot hakkımın geçersiz olacağını kabul ediyor, bu konudaki sorumluluğu üstleniyorum.

Son düzenleme:
Nick: l_GALLANT_l
Rütbe: Venerable
Title: PvP Champion
Slot Hakkı: 9
Yeni sürümde aynı ID, Password, Mail ,Gizli Yanıt ve Yeni Nick ''GASSAL'' ile üyeliğimin oluşturulmasını onaylıyorum.

Venerable görevlerinden kazanıp aktarmak istediklerim: Ekli dosyayı görüntüle 166

1-) Armor of Red Scourge (M)
2-) Helm of Red Scourge (M)
3-) Wing of Red Scourge (M)
4-) Aquaris Summon Scroll
5-) Night Fang Summon Scroll

Venerable görevleri harici 9 slot olan aktarım hakkımı kullandığım materyeller
Ekli dosyayı görüntüle 263

1-)Devil's Spirit Blue S grade (M)
2-)Arabian-Black Edition Hat(M) - Arabian-Black Edition Dress(M) - Arabian-Black Edition Accessory(M).
3-)Dark Halloween Hat(F)-Dark Halloween Dress(F)--Dark Halloween Attach(F).
4-)Dark Clown Hat(M) - Dark Clown Dress(M) - Dark Clown Accessory(M).
5-)BlueSoul Knight Helm(M)- Bluesoul Knight Armor(M) - BlueSoul Knight Accessory(M).
6-)Scare Crow Bundle Hat(M) - Scare Crow Bundle Dress(M) -Scare Crow Bundle Attach(M).
7)Dreadful Clown Male Hat(M) - Dreadful Clown Male Dress(M) - Dreadful Clown Male Attach(M).
8)Golden Warrior Helm(M) - Golden Warrior Armor(M) - Golden Warrior Accessory(M).
9-) White Kitsune Summon Scroll

Yukarıda belirttiğim tüm materyallerin hesabımda bulunduğunu ve 90 cap süreci boyunca hesabımda kalacağını onaylıyorum. Eğer kontrol aşamasında belirttiğim materyaller arasında hesabımda eksik bir materyal tespit edilirse, bu materyalin geçerli sayılmayacağını ve eksik materyal kadar slot hakkımın geçersiz olacağını kabul ediyor, bu konudaki sorumluluğu üstleniyorum.
Talep ettiğiniz resimdeki materyaller başarıyla aktarıldı.
Hesabınızın boy, kilo ve tip ayarlarını değiştirmek isterseniz 1 adet aktarılamayan 'Character Skin Change Scroll' hesabınıza bırakıldı.

Aktarımda bir hata olduğunu düşünüyorsanız, lütfen konu üzerinden bizimle iletişime geçin. Aktarım işleminiz tamamlandığı için konu kilidiniz açılmıştır. Yeni sürümde başarılar dileriz

UYARI : GASSAL nicki abuseye girdiği için alınamıyor. Nickiniz l_GALLANT_l olarak oluşturuldu

n03wr1r.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...