Fidelio
New member
Nick : Azula
Rütbe : Venerable + Devil Hunter
Özel Rütbem : Legendary
Slot Hakkı : 9+1
Yeni sürümde aynı ID, Password, Mail ancak Fidelio nicki ile üyeliğimin oluşturulmasını onaylıyorum.
Venerable görevlerinden kazanıp aktarmak istediklerim :
1-) Armor of Red Scourge (F)
2-) Helm of Red Scourge (F)
3-) Wings of Red Scourge (F)
4-) Aquaris Summon Scroll
5-) 50 Adet Venerable Reverse Return Scroll
6-) Night Fang Summon Scroll
Venerable görevleri harici 10 slot olan aktarım hakkımı kullandığım materyaller :

1-) Posseidon X-Suit Outfit (F) - Posseidon X-Suit Helmet (F)- Posseidon X-Suit Accessory (F)
2-) Assassin Dress (F) - Assassin Hat (F) - Assassin Accessory (F) ( Not şuan oyunda bulunan Pop ödüllü siyah hali F10 değil ! )
3-) Dark Clown Dress (F) - Dark Clown Hat (F) - Dark Clown Accessory (F)
4-) Dark Arabian Dress (F) - Dark Arabian Hat (F) - Dark Arabian(Bende new arabian accessory mevcut siyah olmasını talep ederim) Accessory (F)
5-) Wedding Dress (F) - Wedding Veil (F) - 2016 Halloween Ornaments Accessory (F)
6-) Clown Dress (F) - Clown Hat (F) - Clown Accessory (F)
7-) Head Knight Dress (F) - Head Knight Hat (F) - Head Knight Accessory (F)
8.) Squirtle çağırma parşömeni
9-) Gold Horn Summon Scroll
10-) White Sultan (F) - White Sultan Hat (F) - Noble Accessory (F)
Yukarıda belirttiğim tüm materyallerin hesabımda bulunduğunu ve 90 cap süreci boyunca hesabımda kalacağını onaylıyorum. Eğer kontrol aşamasında belirttiğim materyaller arasında hesabımda eksik bir materyal tespit edilirse, bu materyalin geçerli sayılmayacağını ve eksik materyal kadar slot hakkımın geçersiz olacağını kabul ediyor, bu konudaki sorumluluğu üstleniyorum.
Rütbe : Venerable + Devil Hunter
Özel Rütbem : Legendary
Slot Hakkı : 9+1
Yeni sürümde aynı ID, Password, Mail ancak Fidelio nicki ile üyeliğimin oluşturulmasını onaylıyorum.
Venerable görevlerinden kazanıp aktarmak istediklerim :
1-) Armor of Red Scourge (F)
2-) Helm of Red Scourge (F)
3-) Wings of Red Scourge (F)
4-) Aquaris Summon Scroll
5-) 50 Adet Venerable Reverse Return Scroll
6-) Night Fang Summon Scroll
Venerable görevleri harici 10 slot olan aktarım hakkımı kullandığım materyaller :

1-) Posseidon X-Suit Outfit (F) - Posseidon X-Suit Helmet (F)- Posseidon X-Suit Accessory (F)
2-) Assassin Dress (F) - Assassin Hat (F) - Assassin Accessory (F) ( Not şuan oyunda bulunan Pop ödüllü siyah hali F10 değil ! )
3-) Dark Clown Dress (F) - Dark Clown Hat (F) - Dark Clown Accessory (F)
4-) Dark Arabian Dress (F) - Dark Arabian Hat (F) - Dark Arabian(Bende new arabian accessory mevcut siyah olmasını talep ederim) Accessory (F)
5-) Wedding Dress (F) - Wedding Veil (F) - 2016 Halloween Ornaments Accessory (F)
6-) Clown Dress (F) - Clown Hat (F) - Clown Accessory (F)
7-) Head Knight Dress (F) - Head Knight Hat (F) - Head Knight Accessory (F)
8.) Squirtle çağırma parşömeni
9-) Gold Horn Summon Scroll
10-) White Sultan (F) - White Sultan Hat (F) - Noble Accessory (F)
Yukarıda belirttiğim tüm materyallerin hesabımda bulunduğunu ve 90 cap süreci boyunca hesabımda kalacağını onaylıyorum. Eğer kontrol aşamasında belirttiğim materyaller arasında hesabımda eksik bir materyal tespit edilirse, bu materyalin geçerli sayılmayacağını ve eksik materyal kadar slot hakkımın geçersiz olacağını kabul ediyor, bu konudaki sorumluluğu üstleniyorum.
Moderatör tarafında düzenlendi: